Psykologsamtaler - hvorfor tale med en psykolog?

Takles problemer og udfordringer konstruktivt, kan de danne grobund for en ny vækst og et rigere liv.

Der kan være mange grunde til at ønske at tale med en psykolog. Ofte handler det om at man befinder sig i en livssituation, som er vanskelig at tackle på en konstruktiv måde. En professionel samtalepartner kan gøre en stor forskel her. En psykolog er trænet i at forstå og hjælpe mennesker, der hvor de er. Sammen kan man arbejde hen mod en tilværelse med bedre livskvalitet.

Som psykolog kan jeg tilbyde samtaler, hvis du oplever behov omkring:

Langvarige psykiske belastninger påvirker ikke alene ens livsglæde og livskvalitet. Ubehandlede kan de føre til stresslidelser som søvnløshed, koncentrations- og hukommelsesforstyrrelser og i værste fald kronisk træthed, udbrændthed, depression og somatiske sygdomme.

Takles sådanne udfordringer konstruktivt, kan de danne grobund for en ny vækst og et rigere liv. Her kan psykologen hjælpe med støtte og en god dialog om tingene, der kan være en stor hjælp til at få afklaring og til at få nyt mod til at handle på sin nye indsigt. Min terapeutiske tilgang er den kognitive terapi også kaldt kognitiv adfærdsterapi, der har vist sig at være et mest effektive redskab til skabelse af varige positive forandringer.

Kontakt mig og få en uforpligtende snak om psykologsamtaler - tlf. 40 44 65 45 eller antonega(a)gmail.com.

Priser og betaling